Frågor och Svar

Vad är skillnaden mellan N.nu White Label och N.nu Premium?

N.nu White Label har samma funktioner som N.nu Premium med skillnad för att White Label inkluderar premium för alltid och alla hänvisningar till N.nu är borttagna.

Vad är fördelarna med N.nu White Label jämfört med en open source lösning?

  • N.nu laddar mycket snabbare.
  • Du slipper tänka på hosting.
  • Du slipper att uppdatera till senaste versionen. Vår plattform uppdateras regelbundet till alla samtidigt.
  • Du behöver inte lägga en massa tid på inställningar.
  • Enklare för dina kunder att förstå.
  • Högre säkerhet.
  • Bättre SEO

Hur ser ni på SEO? Vilka SEO funktioner har N.nu?

SEO är extremt viktigt för oss. Jim Westergren, SEO-expert, har byggt systemet bakom N.nu från grunden. Läs gärna hans artikel SEO Features of N.nu. Det är väldigt få om ens något annat CMS som slår N.nu gällande SEO när det handlar om enklare hemsidor. Andra SEO-experter som Magnus Bråth och Marcus Westberg rekommenderar även N.nu.

Kan mina kunder ha en egen domän?

Givetvis har dina kunder sitt egna domännamn för sin site. Domänen behöver köpas antingen av er eller av kunden genom till exempel Loopia eller Binero. Sedan är det bara att ändra namnservrarna så att de pekar till oss. Steg för steg instruktioner finns i adminpanelen. Att det fysiska innehållet egentligen finns på domänen N.nu kan inte synas för kunden.

När hemsidan är klar så kan du genom en funktion aktivera inlänkar. Det betyder att din hemsida går ut i RSS-flöde på olika sajter och det skapas automatiskt en del länkar till din sajt så att den snabbt blir indexerad och börjar ranka.

Vad har ni för säkerhet? Hur vet jag att mina kunder är säkra på N.nu?

Vår platform är byggd från grunden med säkerheten satt i första rummet. Lösenord hashas och saltas med unika strängar och sparas inte ens i någon databas. Både kontroll av cookie med rätt lösenordshash samt IP nummer i fil på servern krävs för att vara inloggad. Fel lösenord mer än 4 gånger ger omedelbar blockering. Ingen filuppladdning på samma server. Skydd mot all XSS, CSRF och SQL-injection med mera med mera. Backup görs regelbundet.

Har ni mallar och i så fall hur många?

Det finns över 200 snygga mallar redo att aktiveras bara genom ett klick. Det finns över 2000 open source mallar (Wordpress och andra CSS-mallar) som enkelt kan läggas in genom att följa denna steg för steg guide. Eller anlita oss för det. Du kan göra din helt egna design till kunder. Eller anlita oss för det.

Hur bra skalar N.nu? Kommer ni klara x antal tusen besökare?

Vi har byggt N.nu på ett sådant sätt så att det ska kunna klara av hundratusentals hemsidor utan problem. Till exempel så finns det över 70 tusen aktiva hemsidor och ändå genereras en hemsida med PHP på bara ca 0.005 sekunder och drar knappt någon bandbredd. Detta betyder att du inte behöver oroa dig över volym. Du kan skapa siter till hundratals kunder med över 50 000 unika per dag utan problem.

Finns det några begränsningar med N.nu White Label?

N.nu platformen är byggt och anpassat för den något enklare typen av hemsidor.

  • Du kan inte ladda upp egna PHP-filer eller ändra i själva källkoden för platformen men vi är givetvis öppna för feedback och förbättrar hela tiden. Självklart kan du dock lägga in tex Javascript.
  • Vi tillåter inte hemsidor som inte är i enlighet med användarvilkoren. Vid oklarheter fråga oss först.

Vart hostar ni era servrar? Vad har ni för uptime?

Glesys AB sköter vår hosting vilket borgar för hög kvalité och stabilitet, läs här för mer teknisk info. Upptiden för de senaste 30 dagarna.