Försäljningstips!

Hur mycket ska jag ta betalt för en hemsida byggd med N.nu?

Vi rekommenderar att du tar minst 5 000 - 10 000 kr för en enkel hemsida.

Vad är unikt med N.nu? - Unique Selling Points (USP)

Enkelt: Vårat mål är att man utan några som helst förkunskaper ska kunna klara av att skapa en site på N.nu utan några frågor. Andra CMS-lösningar som till exempel WordPress, Joomla och Drupal är mycket mer avancerade och svårare för nybörjare på internet att hantera och innehåller ofta mycket inställningar som inte används för en enklare hemsida. N.nu har inbyggd statistik som folk kan förstå men det finns givetvis även möjlighet att koppla Google Analytics eller andra spårningskoder.

SEO: N.nu är byggt från grunden av en av Sverige främsta sökmotorexperter, Jim Westergren. Att hemsidorna syns bra i Google är en av de största prioriteterna för N.nu.

Snyggt: N.nu lägger bara in de absolut bästa mallarna från WordPress och andra system. Kodning sker med XHTML/HTML5 och CSS3.

Snabbt: Enligt Alexa så laddas en N.nu hemsida 0,134 sekunder i snitt och det är enligt dem snabbare än 99% av alla andra hemsidor. Google rankar snabbare hemsidor högre och det är smidigt att surfa på snabba hemsidor med mobila enheter. Därför har vi sett till att din hemsida på N.nu laddas blixtsnabbt.

Google apps (Gmail osv på egen domän)

Det är möjligt att sätta upp Google apps till era kunder, till en låg kostnad (ni köper tjänsten direkt av Google). Ta betalt för detta. På så sätt får de tillgång till kraftig e-post (Gmail) på sin egen domän med upp till 50 olika konton. Detta kan även användas som POP till deras Outlook osv. Enklast är dock att sätta upp en mail forward till en kunds gmail konto.

Erbjud att skapa hemsidor åt din familj och vänner

Ett bra sätt att börja sälja hemsidor är att fråga dina nära och kära. På så sätt kan du skaffa dig mer erfarenhet. Om du inte har ett företag kan du till exempel använda Frilans Finans för att ta betalt.

Skapa hemsidor åt föreningar och bostadsrättsföreningar

Många föreningar saknar idag en hemsida eller har en hemsida som är hopplöst daterad. Med en N.nu hemsida kommer de få en modern hemsida, både tekniskt och designmässigt.